All I want is joehoehoe beeebiiieee!

“All I want for Christmas is youhoehoe beeeeeebiiieee” zing ik keihard met de muziek mee.
Het volume van Mariah staat vol open, mijn kinderen hebben oordoppen in 😉  
De bank ligt vol met slingers, kerstlampjes en ballen in alle kleuren van de regenboog.
Het kleed is even daarvoor, in 3,54 seconden, veranderd in een waar glitter walhalla. 

Mijn absolute hoogtepunt van het jaar.
Het versieren van de kerstboom. Ik denk dat ik zo rond mijn 14e mijn moeder bij haar boom heb weggejaagd en de positie als Eerste OpperkerstboomDecorateur daarna niet meer heb ingeleverd. Een echte boom halen, juiste muziek aan, kopje thee erbij en dan een halve dag, al versierend, om die boom draaien.

Tradities doorgeven… of toch maar niet?
Dat mijn jongste wil helpen vond ik eerst nog wel leuk. Ik hou enorm van dit soort tradities en rituelen. Maar nu zij mij langzaam bij de kerstboom probeert te verdringen is de lol eraf hè. Ikke doen!!! Mijn oudste rolt dan eens met haar 14 jarige puber-ogen en roept “Hou eens op met dat gedoe” Maar stiekem zie ik de pretlichtjes in haar. Zij geniet op haar manier met ons mee. 

Wat is jouw gedoe?
Welke quilty pleasure mag er nu echt uit de kast komen? Welke verstopte talenten blijk jij in je te hebben? Ben jij kampioen mentaalmuggenziften, de enige echte eeuwigopdebankhanger of de allerbeste alleseenbeetjekunner? Zou toch zonde zijn als anderen daar niet van mee kunnen genieten?

Waar mogen wij in 2022 van meegenieten? En mocht je daar wat bij kunnen gebruiken? Kijk dan eens bij mijn aanbod