COACHING

Jij bent goed in wat je doet. Ook al vind je zelf altijd wel dingen die beter kunnen. Jij doet wat nodig is. Je voelt de verwachtingen haarfijn aan. Maar beseft je steeds meer dat je ook elke keer een deel van jezelf thuislaat, zoals jouw snelle denken, out-of-the-box-oplossingen of uitbundig reageren.

Je wil zo graag zorgelozer, moediger en vrijer. Je beseft hoeveel je zou kúnnen bijdragen. Ooit. Wanneer de emoties minder spannend zijn. Je echt jezelf kan zijn. Meer schijt hebt aan de ander. Je wel durft. 

Jij voelt zo goed aan “hoe het hoort” en wilt anderen niet choqueren of de verbinding kwijtraken.

Gefrustreerd word je ervan, steeds maar in hetzelfde kringetje ronddraaien. Jij wilt je talenten inzetten zonder je bezig te houden met kritiek onderweg. Of met die strenge stemmen in je eigen hoofd.

Stappenplan en succesmethodes heb je al geprobeerd, maar die werkten niet voor jou. Je haakte voortijdig af, raakte je plezier of ging juist twijfelen aan alles dat wel klopte. 

photo by Hugues de Buyer Mimeure

“JE HEBT SPEELRUIMTE NODIG…”

Jouw grootste talenten komen tot bloei in een omgeving die je uitnodigt spontaan te zijn. Een beetje buiten jouw eigen “zo-hoort-het” lijntjes te kleuren. Alle kanten op te denken, zelfs de verkeerde. Keuzes te maken of het niet te weten. Te twijfelen en ergens op terug te durven komen. De ruimte om niet alles te geloven wat je denkt.

 • Hoe lekker zou het zijn als je voelt dat je er met alle gestuntel en geflater ook mag zijn?
 • Hoe lekker zou het zijn als “gewoon doen” voor jou wel een optie was? 
 • Hoe lekker zou het zijn wanneer je de rust bij jezelf vindt om alle onrust er te laten zijn?

Om dat allemaal te durven, is er meer nodig dan alleen te wéten dat het mag. Meer dan een schop onder je kont. Meer dan een cursus doorzettingsvermogen. Betrokken zijn, doen waar je hart van vol is en daarvoor komen opdagen vraagt om moed. En voelt kwetsbaar.  Die gevoelens die maken dat jij steeds terug deinst naar wat je gewend bent, de gedachten die maken dat je blijft bij wat vertrouwd is en de keuzes die je sturen richting daar waar jij je zekerheid vindt.

Simpelweg omdat je nooit leerde hoe je opbouwend omgaat met dat soort overweldigende gevoelens. Hoe je nooit leerde dat talent niet gaat over vaardigheden en competenties die je in lijstjes vastlegt, maar over datgene dat jou als vanzelf voortstuwt in de richting van jouw verlangen. Dat als een rode draad door je leven loopt. Daar waar je jouw intuïtie volgde. Dat wat zo dicht bij je ligt dat het voor jou gewoon en vanzelfsprekend is. 

Van behoedzaamheid naar zelfexpressie en van kwetsbaarheid naar zachte kracht. Zonder behoefte aan stoerdoenerij of bewijzendrang.

“Ik liep redelijk vaak tegen dezelfde dingen aan waar ik zelf niet uitkwam. Ik stond op het punt dat ik een zetje nodig had, was zogezegd klaar voor het volgende level en ik had daar hulp bij nodig. 

Voor mij was de angst niet goed genoeg te zijn het grootste struikelblok. Daar heb ik grote stappen in gezet met Marielles hulp. Ik merkte dat ik mij in de meeste situaties aanpaste en dingen zei waarvan ik dacht dat ze van mij verwacht werden. Ik vertrouw nu veel meer op mezelf. 

Ik leerde dat ik helemaal oké ben zoals ik ben, heerlijk anders met mijn gekke eigen dingetjes, Ik zie mijn waarde des te meer en kan ik steeds meer gaan staan voor mijn missie. “

– MAUREEN | ondernemer –

“Ik geloof dat we meer pure, creatieve en enthousiaste mensen nodig hebben. Mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en naar anderen. Die durven te zijn wie ze zijn.
Ik laat je ervaren hoe moedig doen ook leuk en ontspannen kan zijn. Ik help je herinneren hoe jij je grootste talenten in kunt zetten op de manier die bij jou past. Ik help je jouw levenslust terug te halen. Zodat je voor gaat leven wat jij anderen gunt en jouw geluk als vanzelf doorgeeft.

Met enthousiaste energie, ontwapende openheid, zachte aanmoediging en uitnodigende oefeningen.” – Marielle –

“Ik wil altijd graag mezelf beter begrijpen en zoek daar regelmatig hulp bij. Ik wilde met deze coaching meer kennis opdoen over mezelf en over mijn extraverte gevoelskant.

Met elke sessie voelde ik me meer ‘opgeruimd”, waardoor ik meer ruimte kon ervaren om te groeien. Ik leerde dat mijn gevoel krachtig is en het heeft vrijwel altijd een goed punt te vertellen waar ik dan ook gerust op mag vertrouwen.Ik ervaar nu trots en blijdschap. Na de sessies kan ik echt zeggen dat ik grote stappen heb gemaakt.

Marielle geeft een prettig gevoel van veiligheid. Je mag zijn wie je bent. Meer nog dan je wellicht van jezelf mag.” 

– Karin | professional-

STOP MET SCHIKKEN NAAR HOE HET HOORT!

Stop met geloven dat er eerst iets gemaakt, geleerd of veranderd moet worden aan jouw tegenstrijdigheden. Als je er nu eens van uit gaat dat je alles al in je hebt? Alle kennis, kunde, levenservaring, eigen wijsheid, gekkigheid en lef. Wat als je jezelf toestemming geeft om echt te gaan? Wetend dat jij oké bent als je het niet weet, twijfelt of bang bent.

Deze coaching past bij jou als:  

 • Jij meer ontspannen jouw talenten in wilt kunnen zetten
 • Jij meer wilt vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie
 • Je minder aan wil trekken van kritiek, de mening van anderen en gedachten over “wat als”
 • Jij niet langer wilt geloven dat er iets mis met je is, maar wel dat je lerend magen zijn 

“Marielle is een verademing om mee te werken. Naast het feit dat ze in no time een bubbelige, vrolijke veilige setting weet te creëren is ze ook open over haar eigen proces. Hierdoor krijg je nét dat zetje in de rug dat je nodig hebt om moedige dappere dingen te doen in de wereld. Want je beseft hoeveel je zou kúnnen bijdragen. Ooit. Later. Wanneer je er aan toe bent. Je opleiding afgerond. Het huis afbetaald. Of het kan nu. Met wat hulp. Zachte aanmoediging. En stevige feedback. Want in een traject, waarin je wordt uitgenodigd om niet alleen moedig maar ook ondeugend te durven zijn, kan heel veel gebeuren. Dan kan zelfs het ondenkbare ontstaan.”

– XANDRA | ondernemer –

WAT GAAN WE DOEN?

We gaan terug naar de basis waarin we jouw sensitieve talenten en zelfvertrouwen opzoeken. Ik help je terug op koers door belemmerende gedachten te ontmantelen, te zoeken naar ontspanning en je innerlijke eigen-wijsheid. We vergroten de ruimte die jij in durft te nemen, bekrachtigen jouw eigenheid en zorgen voor een trotse glimlach om je mond. 

 • Kennismakingsgesprek (kosteloos en vrijblijvend).
  We onderzoeken wat de insteek van dit traject is. Wil je meer leren over jouw sensitieve talenten en valkuilen? Heb je eerder de behoefte om jouw afwijzingsgevoeligheid aan te pakken? En natuurlijk checken we allebei of de juiste klik er is voor een samenwerking. 
 • Vier individuele coachsessies. Deze gesprekken vinden in Uden of online via Zoom.
  In deze gesprekken werken we enerzijds aan de hand van verdiepende en verhelderende coachvragen. Daarnaast ook met ervaringsgerichte oefeningen uit toegepaste improvisatie, creatieve therapie en mindset.
 • Optioneel krijg je een opdracht mee voor thuis. 
 • Kosten € 750,- (incl btw, koffie, thee, lekkers, ruimtehuur en eventuele materiaalkosten) Betalen kan in twee termijnen.