Courage Class

De meeste gedreven, sensitieve mensen willen, net als jij, graag zorgelozer, lichter en met meer plezier hun ding kunnen doen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ondanks je kennis, zelfreflectie en doorzettingsvermogen.

Hoe lekker zou het zijn als je hier minder over piekert, jezelf sust met “legitieme” uitvluchten te vinden of uitstelt tot ... ooit? Hoe lekker zou het zijn als je simpelweg durft te doen? Het is zo waardevol wanneer iemand, die jou echt snapt, je daarbij een liefdevol steuntje in de rug geeft. Daar ben ik voor! 

Doen geeft de beste inzichten. Doe je mee? Voor die snel-denkende gevoelsmensen die niet alleen willen begrijpen, maar ook willen ervaren. Zodat ze inzichten opdoen om een volgende keer wèl die dappere, spannende stap te durven zetten.

Spannend? Mooi, dan hebben we meteen het eerste onderwerp te pakken.
We hebben het over veerkracht, moed, kwetsbaarheid, kleine stapjes en hoe je spannende dingen aangaat in plaats van er van weg te blijven.
We doen samen een kleine oefening, delen onze inzichten en ervaringen waardoor je echt leert in plaats van er alleen maar over te lezen.

Wat zou jij ècht van jezelf willen laten zien en horen? En hoe?

De Courage Class is voor iedereen die het gevoel heeft dat ze meer in zich hebben dan eruit komt.

In deze online workshop van anderhalf uur leer ik je hoe je jouw veerkracht kunt vergroten door de flaters, stuntels en struikels juist aan te gaan. Zodat je meer ontspannen en vooral met meer plezier jezelf durft te laten zien en horen op die manier die bij jou past. 

Er is steeds plek voor maximaal 8 deelnemers. Er zijn nu nog geen kosten aan verbonden.

No one is you. And that is your superpower!

Courage Class: woensdag 17 juni 10.00 uur

Aanmelden (alleen als je er op dit tijdstip ook echt bij kunt zijn!) kan door jouw gegevens via onderstaande aanmeldknop door te geven. Dan mail ik je alle info.