Courage Class

Weten doe je het wel, er met prachtige volzinnen over praten ook. Maar doen....? Ai. Dan blijk je ineens kampioen uitstellen. En juist door te durven Doen ga je ervaren, leren en groeien.

Doe je mee? Voor die snel-denkende gevoelsmensen die niet alleen willen begrijpen, maar ook willen ervaren. De Courage Class is voor die gevoelige bikkels die het gevoel hebben dat ze meer in zich hebben dan eruit komt. Die eens wil ervaren hoe ze meer ontspannen buiten die lijntjes kunnen kleuren. Hoe moedig doen ook leuk kan zijn. Show Yourself!

"NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPERPOWER. SHOW YOURSELF!"

In deze online bijeenkomst van anderhalf uur deel ik de meest waardevolle inzichten over jezelf durven laten zien. Van "hoe het hoort" tot het durven spelen van mijn eigen voorstelling over mijn stuntel en struikel-zoektocht als gevoelig tiepje. Ik laat je met een paar kleine oefeningen ervaren hoe dat voor jou werkt. En ik geef jouw levenslust en veerkracht een energieboost. 

Deze bijeenkomst is live en interactief. Er komt daarom geen opname of replay, dus meld je alleen aan als je er ook echt live bij kunt zijn. 

Courage Class Show Yourself: donderdag 20 augustus 19.30 uur

Aanmelden (alleen als je er ook echt bij kunt zijn!) kan via onderstaande aanmeldknop. Een paar dagen van tevoren ontvang je alle praktische informatie van me.