TRAINING

Soms is op komen dagen eenvoudigweg het dapperste dat je kunt doen.

Wil jij jezelf meer laten zien? Je mening durven geven? Jouw verlangen volgen? Heb je al ooit gewerkt aan perfectionisme, zelfkritiek of onzekerheid? Merkte je hoe ‘zwaar’ dat soms kon zijn? Hoe je dacht dat het aan jou zou lag, je nog harder je best ging doen, te stoerder voordoen dan jij je voelde of juist nog stiller werd. Maskers af. Authentiek jezelf kunnen zijn (al heb je een hekel aan het woord). Dat wil je!

Wake up Call...!!!

Leren en groeien doe je niet vanuit stress! Dat doe je vanuit spelen. Jezelf letterlijk in beweging zetten. Leren aan durven gaan. Hoe gekker hoe beter. Je leert namelijk het beste wanneer je een klein beetje buiten jouw eigen “zo-hoort-het-lijntjes” kleurt.

Om dat allemaal te durven, is er meer nodig dan alleen te wéten dat het mag. Meer dan een schop onder je kont. Meer dan een cursus doorzettingsvermogen. Dit vraagt om betrokkenheid en moed. En voelt als angst en kwetsbaarheid. Daarom deins je steeds terug. Simpelweg omdat je in deze westerse maatschappij nooit geleerd hebt hoe je opbouwend omgaat met gevoelens van stress en ongemak.

"Een van mijn grootste inzichten is dat ik er, als mens en als professional, mag zijn zoals ik ben. De kleine dingen die je in het traject leert, hebben grote impact hebben op mijn dagelijkse handelingen. Je krijgt veel input op zo’n avond, merkt dat de inzichten in de dagen erna gaan landen en dat je daar dan ook wat mee kunt. Je merkt effect. Een aanrader om dit te doen. Met jezelf bezig zijn, het kan intensief zijn, je komt jezelf soms tegen en het heeft mij in mijn groei echt wat gebracht."

HANS - PROFESSIONAL - 

Hoe zou het zijn als jij jouw unieke zelf als uitgangspunt neemt?

Wil jij ... 

  • de controle en de uitkomst los kunnen laten?
  • meer risico’s (en de bijhorende onzekerheid) aan durven gaan?
  • leren accepteren in plaats van te willen veranderen?
  • milder voor jezelf zijn, inclusief al jouw imperfecties?
  • te mogen proberen in plaats van je te willen bewijzen?
  • meer durven vertrouwen op je intuïtie?
  • meer fun en plezier hebben in je dagelijkse leven?

Doe dan mee met de Courage Club!

Tijdens deze 9-weekse training creëren we hier samen een veilige omgeving voor. Juist door ons falen te durven delen, zodat het een waardevolle bron van verbinding wordt. We gaan in op alles dat hiervoor nodig is. Een mindset die je helpt te ontwikkelen. Leren door te proberen. Oefenen, proberen en fouten maken. De bevrijdende lach. ‘Ja” zeggen tegen wat zich aandient. Vrijheid en doorzetten. Plezier maken, nieuwsgierig zijn en spelen.

De basisvaardigheden voor het dagelijks leven. Dát gaan we doen. In hele kleine ieniemienie oefeningetjes waarin je uitgedaagd wordt om ‘te doen’, niet zozeer om het ‘goed’ te doen. Want daar zit de ruimte. Voor ontdekken. Voor plezier. Voor authenticiteit. Voor jou. Doe je mee?

Data 2020

Uden:
Vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Negen bijeenkomsten. 4, 11, 18, 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober en 6 november.

Je kunt, aanvullend bij je training, voor extra coaching kiezen. Alle passie, kennis en kunde speciaal voor jou. Het geeft je de tijd voor onverdeelde aandacht, vragen, interventies, invoelingsvermogen, een scherpe blik en een liefdevolle stok achter de deur.
Kijk hier voor meer informatie of neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Prijs € 495,- euro incl btw.
Deze training kost 495 euro voor 9 avonden (incl koffie/thee). Volg je de training voor de 2e of volgende keer dan krijg je 100 euro korting en betaal je slechts 395 euro. 

Extra persoonlijke ondersteuning? 
Je wilt een aantal persoonlijke inzichten verder aanpakken? Verdieping op bepaalde emoties die je raakten? Meer aandacht voor jouw specifieke vraag?

Dan zijn er de strippenkaarten!
Via online Zoom sessies van 45 minuten coach ik je persoonlijk en gaan we met passende oefeningen dieper in op jouw vraag.

3 sessies € 395,- | 5 sessies a € 495,-  | Jij kiest.

"De inzichten uit de training geven me rust en zeker ook nieuwe kracht. Ik durf nu veel meer mijn unieke kanten toe te laten. Ben me meer bewust geworden wie ik ben en wat bij me past. Marielle is een heel prettig mens om naar te luisteren. Wat ik vooral heel mooi aan haar vind is dat ze zo echt is. Zij durft zichzelf ook te laten zien tijdens de training."

CAROLIJN - ONDERNEMER -

Zonder opsmuk jezelf zijn. Inclusief weerbarstige glitters, verstilde muurbloemen of wispelturige confetti!

"Ik nodig je uit en moedig je aan om jezelf te laten zien. Jouw leven als podium. Te gaan staan voor wie je bent. En vooral te leren leven met plezier. Ik geloof namelijk dat onze maatschappij meer pure, creatieve en enthousiaste mensen nodig heeft die nieuwsgierig zijn naar manier om dingen te doen die bij hen passen. Die durven zijn wie ze zijn. De moed hebben om te groeien en het lef om te bloeien. En simpelweg gelukkig zijn. Als zij hun geluk gaan delen, dan wordt de wereld er beter van!" MARIELLE

Opzoeken waar je nog vrijmoedig en speels durft te proberen zonder dat het resultaat er toe doet. Bevrijdend leren flateren en stuntelen. Ontdekken hoe “niet weten” voelt. Hoe emoties jou juist de weg wijzen. Opzoeken van ongemak van rode konen, een versnelde hartslag en knoop in je maag. Trots kunnen zijn, omdat je het er op waagt, ongeacht de uitkomst. Precies daar leer, groei en creëer je echt. Zodat je zorgelozer jouw weg kunt bewandelen, meer achterover leunen, vertrouwend op jezelf, weten dat jij oké bent als je het niet weet, twijfelt of bang bent. 

"Ik heb meerdere dingen uit deze training gehaald. Onder anderen hoe belangrijk balans voor mij is en wat dat dan precies betekent. Maar ook hoe ik van een focus op groei heel makkelijk in de paniek schiet. Ik heb mezelf echt beter leren kennen en waarderen. Het is fijn om met mensen te zijn die jou snappen en die tegelijk allemaal heel verschillend zijn. Dat was goed om te zien. Ik voelde hoe die kanten van jezelf die je niet prettig vindt, bij je horen en dat dit gewoon helemaal oké is.

ELSBETH - ONDERNEMER -

Veelgestelde vragen: 

Wat kan ik verwachten?
We komen in deze training negen keer bij elkaar in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen. We starten steeds met een gezamenlijke introductie waarna we verschillende opdrachten, spelletjes en oefeningen doen. Tussen de oefeningen door is er gelegenheid om ervaringen te delen, vragen te stellen en inzichten op te schrijven. Deze dagen gaan vooral over “doen” en ervaren. Wanneer je behoefte hebt aan verdieping, veel individuele vragen hebt over jouw persoonlijke groeiproces, of extra verdieping zoekt dan is aanvullende coaching fijn. Kijk dan hier.

Tijdens deze dagen doen we verschillende, eenvoudige, ervaringsgerichte oefeningen, samen of alleen. Alle opdrachten zijn door iedereen uit te voeren, ook wanneer je fysieke beperkingen hebt.

Wanneer je een keer niet kunt is dat niet erg. Omdat de vaardigheden die we aanleren complementair zijn, elkaar aanvullen, is het wel wenselijk dat je alle dagen aanwezig kunt zijn. Eventueel kun je in een andere groep een les inhalen.

Voor wie is dit bedoeld?
De Courage Club is voor iedereen die het gevoel heeft dat ze meer in zich hebben dan eruit komt. Je bent al langer bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling, leest boeken, volgde misschien al een cursus of training op dit gebied. Maar je blijft het geval houden dat je de kern nog niet te pakken hebt. Of het nu gaat om het doorpakken als zzp’er, je grenzen beter aangeven op je werk, tegen je partner uitspreken waar jouw dromen over gaan of jezelf uit willen spreken voor dat waar jouw hart van vol is.

Deze training is niet voor mensen met psychische of psychologische klachten die momenteel therapie volgen of medicijnen slikken. Wil je weten of deze training iets voor jou is? Neem dan contact met me op.

Wat als ik niet durf?
Dan is deze training júíst voor jou! Ik herken jouw twijfels en piekergedachten. We doen het echt samen. Door het delen van ieders verhalen ontstaat er herkenning en verbinding. En daardoor is dit een hele veilige plek om te oefenen, (niet) te durven en te proberen wat je anders niet zou doen.

Veiligheidsmaatregelen
Alle oefeningen die we in de Courage Club doen kunnen we uitvoeren volgens de huidige richtlijnen. We houden 1,5 meter afstand, daarom gebruiken we een extra grote ruimte voor deze bijeenkomsten. Eventuele materialen worden voor en na gebruik ontsmet. Bij binnenkomst checkt de trainer of de deelnemers niet ziek of verkouden zijn. Ben je zelf ziek of verkouden, dan meld jij je tijdig af. Je kunt de les later in een andere groep inhalen. Heb je meer vragen of zorgen? Neem dan contact met me op

Deze training is power by De Moed om te Falen