TRAINING

"SOMS IS ALLEEN MAAR OP KOMEN DAGEN HET DAPPERSTE EN BELANGRIJKSTE DAT JE KUNT DOEN"

Je wilt jezelf meer laten zien. Uitspreken waar je voor staat. Je verlangen durven volgen. Je beseft hoeveel je zou kúnnen bijdragen. Als sensitief mens doe je dingen namelijk niet alleen voor jezelf. Je neemt altijd het grotere, sociale, geheel mee in je overwegingen. Merkte je ook hoe ‘zwaar’ dat soms kon zijn? Wanneer je geen aansluiting vond voor jouw ideeën? Hoe je dacht dat het aan jou zou lag, je nog harder je best ging doen, een maniertje leerde of juist stiller werd?

Hoe je bedacht dat je het later wel weer op zou pakken. Ooit. Wanneer je durft. De emoties minder spannend zijn. Je los kunt laten. Jouw manier hebt ontdekt. Je meer schijt hebt aan de ander. Dan… Ja, dan... Ooit.

In de tussentijd blijft dat verlangen terugkomen. Voel je dat er meer is, meer kan. Echter. Fijner. Spontaner. Maskers af. Authentiek jezelf kunnen zijn (al heb je een hekel aan het woord). Dat wil je!

"WAKE UP CALL!!! GROEIEN DOE JE NIET VANUIT STRESS"

Leren en groeien doe je vanuit spelen. Jezelf letterlijk in beweging zetten. Leren aan durven gaan. Hoe gekker hoe beter. Je leert namelijk het beste wanneer je een klein beetje buiten jouw eigen “zo-hoort-het-lijntjes” kleurt.

Om dat allemaal te durven, is er meer nodig dan alleen te wéten dat het mag. Meer dan een schop onder je kont. Meer dan een cursus doorzettingsvermogen. Dit vraagt om betrokkenheid en moed. En voelt als angst en kwetsbaarheid. Daarom deins je steeds terug. Simpelweg omdat je in deze westerse maatschappij nooit geleerd hebt hoe je opbouwend omgaat met gevoelens van stress en ongemak.

"Een van mijn grootste inzichten is dat ik er, als mens en als professional, mag zijn zoals ik ben. De kleine dingen die je in het traject leert, hebben grote impact hebben op mijn dagelijkse handelingen. Je krijgt veel input op zo’n avond, merkt dat de inzichten in de dagen erna gaan landen en dat je daar dan ook wat mee kunt. Je merkt effect. Een aanrader om dit te doen. Met jezelf bezig zijn, het kan intensief zijn, je komt jezelf soms tegen en het heeft mij in mijn groei echt wat gebracht."

HANS - PROFESSIONAL - 

"MOEDIG ZIJN IS NIET COMFORTABEL,MAAR HET IS NOOIT ZWAKTE"

Wil jij ... 

  • de controle en de uitkomst los kunnen laten?
  • meer risico’s (en de bijhorende onzekerheid) aan durven gaan?
  • leren accepteren in plaats van te willen veranderen?
  • milder voor jezelf zijn, inclusief al jouw imperfecties?
  • te mogen proberen in plaats van je te willen bewijzen?
  • meer durven vertrouwen op je intuïtie?
  • meer fun en plezier hebben in je dagelijkse leven?

Dan is de Courage Club voor jou!

Jezelf durven laten zien, je talenten inzetten, staan voor waar je in gelooft. Daar heb je anderen voor nodig. Tijdens deze training creëren we hier samen een veilige omgeving voor. We gaan in op alles dat hiervoor nodig is. Een mindset die je helpt te ontwikkelen. Leren door proberen. Fouten maken. De bevrijdende lach. ‘Ja” zeggen tegen wat zich aandient. Vrijheid en doorzetten. Plezier maken. Nieuwsgierig en onbevangen zijn.

Basisvaardigheden voor het leven. Dát gaan we doen. In hele kleine ieniemienie oefeningetjes waarin je uitgedaagd wordt om ‘te doen’, niet zozeer om het ‘goed’ te doen. Want daar zit de ruimte. Voor authenticiteit. Voor jezelf kunnen zijn. Voor zorgeloosheid.

Wanneer?
Negen groepsbijeenkomsten op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Data: 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober en 6, 13, 20 en 27 november.

Waar? 
Op lokatie in Uden, Noord-Brabant.

Kosten?
€ 495,- 

Aanmelden?
Voel je meteen een "YES!"  Meld je dan direct hieronder aan.
Wil je meer weten of overleggen? Mail me dan. Ik neem telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En voelen natuurlijk allebei of die o zo belangrijke klik er is.

"De inzichten uit de training geven me rust en zeker ook nieuwe kracht. Ik durf nu veel meer mijn unieke kanten toe te laten. Ben me meer bewust geworden wie ik ben en wat bij me past. Marielle is een heel prettig mens om naar te luisteren. Wat ik vooral heel mooi aan haar vind is dat ze zo echt is. Zij durft zichzelf ook te laten zien tijdens de training."

CAROLIJN - ONDERNEMER -

"Zichtbaarheid is eng. Ik laat je ervaren hoe moedig doen ook leuk en ontspannen kan zijn. Jouw leven als podium. Want dat hoeft niet letterlijk. Elke dag en elke situatie nodigt je opnieuw uit. Jouw talenten volledig inzetten op de manier die jou past. Leren leven met plezier. Ik geloof namelijk dat we meer pure, creatieve en enthousiaste mensen nodig hebben die nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer mogelijk is. Die durven zijn wie ze zijn. De moed hebben om te groeien en het lef om te bloeien. En simpelweg gelukkig zijn. Want als zij hun geluk gaan delen, dan wordt de wereld daar ook beter van!" MARIELLE

"WAT ALS ER GEEN GOED OF FOUT IS? WAT ALS HET RESULTAAT ER NIET TOE DOET?

Opzoeken waar je nog vrijmoedig en speels durft te proberen zonder dat het resultaat er toe doet. Bevrijdend leren flateren en stuntelen. Ontdekken hoe “niet weten” voelt. Hoe emoties jou juist de weg wijzen. Opzoeken van ongemak van rode konen, een versnelde hartslag en knoop in je maag. Trots kunnen zijn, omdat je het er op waagt, ongeacht de uitkomst. Precies daar leer, groei en creëer je echt. Zodat je zorgelozer jouw weg kunt bewandelen, meer achterover leunen, vertrouwend op jezelf, weten dat jij oké bent als je het niet weet, twijfelt of bang bent. 

"Ik heb meerdere dingen uit deze training gehaald. Onder anderen hoe belangrijk balans voor mij is en wat dat dan precies betekent. Maar ook hoe ik van een focus op groei heel makkelijk in de paniek schiet. Ik heb mezelf echt beter leren kennen en waarderen. Het is fijn om met mensen te zijn die jou snappen en die tegelijk allemaal heel verschillend zijn. Dat was goed om te zien. Ik voelde hoe die kanten van jezelf die je niet prettig vindt, bij je horen en dat dit gewoon helemaal oké is.

ELSBETH - ONDERNEMER -

Veelgestelde vragen: 

Wat kan ik verwachten?
In de basistraining komen we negen keer bij elkaar in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen. We starten steeds met een gezamenlijke introductie waarna we verschillende opdrachten, spelletjes en oefeningen doen. Tussen de oefeningen door is er gelegenheid om ervaringen te delen, vragen te stellen en inzichten op te schrijven. Deze dagen gaan vooral over “doen” en ervaren.

Alle opdrachten zijn door iedereen uit te voeren, ook wanneer je fysieke beperkingen hebt.

De 7 individuele coachgesprekken (60 minuten) online plaats via Zoom. We plannen deze in onderling overleg.

Wanneer je een keer niet kunt is dat niet erg. Omdat de vaardigheden die we aanleren complementair zijn, elkaar aanvullen, is het wel wenselijk dat je alle dagen aanwezig kunt zijn. Eventueel kun je in een andere groep een les inhalen.

Voor wie is dit bedoeld?
De Courage Club is voor iedereen die het gevoel heeft dat ze meer in zich hebben dan eruit komt, die “er iets van vindt” en een bijdrage willen leveren. Je bent al langer bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling, faalvaardigheid en mindset. Je ervoer daar vooral hoe zwaar en moeilijk dat kan zijn, hoe trucjes niet voor jou werken. Je leest boeken, volgde misschien al een cursus of training op dit gebied. Maar je blijft hangen in het nadenken over, dromen van en twijfelen aan. En wil geloven dat dit ook anders kan.

Deze training is niet voor mensen met psychische of psychologische klachten die momenteel therapie volgen of medicijnen slikken. Wil je weten of deze training iets voor jou is? Neem dan contact met me op.

Wat als ik niet durf?
Dan is deze training júíst voor jou! Jouw gevoelens zijn een teken dat je een mentor, een maatje, een moedleverancier nodig hebt. Ik ben dat graag in training en coaching voor jou. Ik herken jouw twijfels en piekergedachten. We doen het echt samen. Door het delen van ieders verhalen ontstaat er herkenning en verbinding. En daardoor is dit een hele veilige plek om te oefenen, (niet) te durven en te proberen wat je anders niet zou doen.

Veiligheidsmaatregelen
Alle oefeningen die we in de Courage Club doen kunnen we uitvoeren volgens de huidige richtlijnen. We houden 1,5 meter afstand en wassen onze handen voor binnenkomst. Eventuele materialen worden voor en na gebruik ontsmet. Bij binnenkomst checkt de trainer of de deelnemers niet ziek of verkouden zijn. Ben je zelf ziek of verkouden, dan meld jij je tijdig af. Je kunt de les later in een andere groep inhalen. Heb je meer vragen of zorgen? Neem dan contact met me op

Deze training is power by De Moed om te Falen