Marielle

Sometimes I pretend to be normal.

But I gets boring,

so I go back to being me.

Hey sensitive stuiterbal, wat is er “te” aan jou? Waar wil jij normaal in zijn? Waar voel jij je anders? Waar hou jij jezelf tegen? Wanneer mag jouw sensitiviteit er niet zijn? Wil je er zelfs liever vanaf?

Heb jij je ooit gerealiseerd dat dit alles je maakt tot wie je bent? Alle diepe gedachten, intense ervaringen en over elkaar buitelende emoties op de koop toe. Het betekent niet dat je je aan moet passen, stil moet worden of nog harder moet werken om vervolgens jezelf onderste boven op de bank terug te vinden.

Het betekent dat jij mag leren van de invloed van jouw sensitiviteit is op hoe jij het leven ervaart. Dat je ontdekt dat sensitiviteit niet gelijk is aan verlegen zijn, stressgevoelig of overgevoelig. Of aan je chakra’s uitlijnen, bomen knuffelen en jezelf hele dagen in huis opsluiten.

Het betekent dat je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing mag schrijven. Dat je jouw “te” omarmt. Je mag beseffen dat jij gemaakt bent om het leven creatief, origineel, out of the box en vooral vol te leven. Om alles wat je ziet, voelt, denkt, doet en ervaart intens te beleven en diepgaand te verwerken.  Je mag zoeken naar waar het leven jou draagt en optilt, want daar ben jij op je best.

Daarom geef ik temperamentvolle gevoelsmensen zoals jij een podium. Om jouw “te” te vieren, zodat je de moed vindt om de wereld een beetje mooier te maken en vooral om daar vol overgave van te genieten.

MIJN “TE”
Praten met een veel TE harde stem, TE hard lachen, TE veel huilen, een TE expressief gezicht, TE grote armgebaren, TE enthousiast, TE verlegen, TEveel chocolade eten, TEveel krullen, TE ver doordenken, TE snel verveeld, TE ongeduldig, TEveel nieuwe ideeën en nog TEveel meer om hier te vermelden.

MIJN “VOL OVERGAVE GENIETEN”
Cappuccino’s drinken in kleine cafeetjes, gesprekken die me doen stuiteren, dansen alsof niemand kijkt, kampvuurtjes en de geur van rook in mijn haar, kippenvel van herkenning, opnieuw verliefd durven worden, tranen als ik geraakt wordt, veldboeketten plukken en lak hebben aan mijn hooikoorts, de belofte van een leeg podium, doen wat ik eigenlijk niet durf, knuffelen, heel veel knuffelen, de stilte van een vroege ochtend, stiekem naar mijn kinderen kijken en voelen hoe mijn hart overstroomt, dat zelfs al voelen wanneer ik het alleen nog maar opschrijf.

Na een carrière als re-integratieconsulent, coach en recruiter ben ik in 2015 "voor mezelf” gaan werken, omdat ik geloofde dat er “meer” uit het leven en uit mezelf te halen moest zijn. En wat was er heel veel meer dan ik had durven dromen. En nog!

In september 2018 ging “Doorzon” in première. Een persoonlijke, hilarische theatervoorstelling over mijn zoektocht naar het leven als sensitief mens.
Naast mijn eigen werk als spreker, coach en trainer ben ik aangesloten bij Gave Mensen als co-trainer bij de train-de-trainer opleiding de Moed om te Falen.

Denk je dat ik de coach voor jou ben om jezelf te durven gaan vieren?

Neem dan via bovenstaande button contact met me op. Ik kom er binnen 48 uur bij je op terug. Ik kijk uit naar jouw reactie.