Playful Performance

Jezelf  waarderen. Gewoon zoals je bent. Mens zijn. Je lach (weer) ontdekken, voelen waar je speelruimte zit en hoe jij jezelf durft te laten zien. Hoe fijn zou het zijn als je dat onbevangen, speels en nieuwsgierig kunt ervaren? Op een plek waar alles kan, waar je “hoe het hoort” los durft te laten en waar je buiten de lijntjes mag kleuren?

DAT IS PLAYFUL PERFORMANCE

Het begrip performance kennen we als prestatie en als verzamelnaam voor alle kunstvormen. Het lijkt dan ook tegenstrijdig; hoe kun je iets waarbij het ‘om het eindresultaat gaat’ juist speels ‘voor je lol’ doen? Die vraag gaan wij met je onderzoeken. We zijn benieuwd wat het je real life oplevert wanneer je deze mindset mee zou kunnen nemen in je leven en werken.

Show up as you are!

Tijdens drie avonden Playful Performance ontdek je hoe je jezelf door middel van verhalen, gekke opdrachten en bewegingen moeiteloos zichtbaar maakt. Voor iedere professional die zichzelf wat meer ontspanning en zelfvertrouwen in een performance gunt. Die zich spontaner en authentieker wil kunnen uiten.

Je wordt van deze online workshop niet enkel een heel stuk vrolijker, je ontgrendelt ook de wijsheid van flow en traint je zichtbaarheid en flexibiliteit door volledig in het moment aanwezig te zijn. Bereid je voor op avonden vol ontspanning, ontlading en verbinding. Iedereen kan improviseren vanuit z’n tenen. En je hebt er niets voor nodig ook. Laat je verrassen… ontdek dat in ‘zomaar wat doen’ stiekem heel veel verbinding en eigenheid schuilt.

Het enige dat je nodig hebt zijn een laptop, een internet connectie en de verzekering van je huisgenoten dat je best geluid mag maken.

Ik verklaar met het inschrijven via bovenstaande betaallink dat ik mezelf,
in ieder geval deze drie avonden, minder serieus ga nemen.

MOEITELOOS ZICHTBAAR ZIJN

Te vaak denken we dat spelen is gereserveerd voor kinderen. Of erger nog; voor luie, onverantwoordelijke mensen. Maar speelsheid is iets wat we heel serieus mogen nemen. Het helpt ons herstellen van stressvolle situaties, plezier te hebben in ons werk, nieuwsgierig te blijven naar de ander en de wereld om ons heen en jezelf op een hele pure authentieke manier te zien.

Speelse professionals brengen humor, luchtigheid, veranderingsgezindheid en humor in hun werk. Ze zien geen problemen maar uitdagingen. Ze zien geen weerstand maar een interessante situatie. Door hun nieuwsgierige en open houding creëren ze zo een plezierige werksfeer en een veilige omgeving. Hierdoor zijn ze in staat om wat lucht te brengen in conflicten en zijn ze in staat te experimenteren met nieuwe ideeën, zonder gevoelens van faalangst.

Over de trainers: 

Xandra van Hooff en Marielle van Duijnhoven vonden elkaar in hun sensitiviteit (de extraverte variant), de manier waarop ze naar mensen keken én de manier waarop ze graag werkten. Beide zijn we er namelijk van overtuigt dat er niks mis met je is én dat je dat het beste kunt ontdekken in een omgeving die je uitnodigt om spontaan te zijn.

Xandra: Ik ben opgeleid als docent, begeleider en pedagoog. Ik zag een toekomst voor me vol mooie banen, prachtige kansen en busladingen terminale serieusheid. Daarom ging ik op zoek naar hoe het ánders kon. Groei en ontwikkeling kon toch ook op een leuke manier? Ik combineerde mijn voorliefde voor improvisatie, clownerie en provocatieve technieken met neuropsychologie, nondualiteit en kennis over hsp/hb. Deze kennis legt een brede basis onder alles wat ik doe en met mijn snelle analyse kan ik snel zaken doorzien. Mijn compassie brengt snel verbinding en veiligheid in een groep. En met mijn gulle lach breng ik hopelijk ook jou in beweging.

Marielle: Na een opleiding P&O en een carrière als re-integratieconsulent, coach en recruiter ben ik in 2015 “voor mezelf” gaan werken. Het werd een bijzondere zoektocht die me via lifecoaching, hoogsensitiveit, een eigen theatervoorstelling en de moed om te falen bracht naar waar ik nu sta.

Mijn enthousiasme raakt mensen, mijn levenslust laat hun energie en ideeën weer stromen. Mijn sensitiviteit maakt dat ik snel doorheb wat er speelt. Met mijn grote gebaren en sterke mimiek tover ik een lach op je gezicht waardoor je weer ontspant en je als vanzelf kunt te ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Voor wie?
Deze drie avonden vormen een training voor zelfstandigen, leidinggevenden en professionals met (bege)leidende taken. Daarnaast is het ook geschikt voor trainers, sprekers en artiesten die hun improvisatievaardigheden op speelse wijze willen verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in het cultiveren van een speelse, luchtige en oprechte verbinding met jezelf en anderen, dan is dit de training voor jou. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Data, prijs en meer
Woensdag 23, 30 december en 6 januari 19.45 tot 22.00 uur. Voor aanvang ontvang je de zoomlink via de mail. 

Prijs NU EENMALIG € 60,- (incl btw) Normaal is dit € 119,- 

Ben je verhinderd? Omdat we speciaal voor jou een plek reserveren kunnen we geen geld terug geven. Laat dan iemand anders in jouw plek gaan, zonde anders van alle leuks.  

Ik verklaar met het inschrijven via bovenstaande betaallink dat ik mezelf,
in ieder geval deze drie avonden, minder serieus ga nemen.

 

Wat levert deze online training je op?

* verbinding ervaren op speelse manieren
* intunen op je creatieve staat van zijn
* lef om puurder, eerlijker, meer jij te zijn