Referenties

Na een jaar of 6 geleden burnout te zijn gegaan en met behulp van deskundige weer opgekrabbeld bleef het voor mij toch te veel “spartelen”.Na een zoektocht via Google en een zelftest verraste ik mij enigszins dat mijn karakter wel aardig overeenkomt met HSP extravert.
Hoogsensitiviteit is een karaktereigenschap die je mag koesteren. “Beter” worden gaat echt niet lukken, de reden is dat je niet ziek bent! Mijn vraag was hoe ik deze karaktereigenschap toepas in deze hectische wereld.
Marielle heeft zoveel goede tips, geruststellende adviezen en ondersteunende oefeningen dat  het een aanrader is! Wat bij mij heel goed geland is, is het feit dat ik er niet voor hoef te paniekeren als er mindere dagen er zijn en dat ze veel minder pijn doen dan voorheen.
Als je een eerlijke, transparante en ervaringsdeskundige coach zoekt kan ik je Marielle aanbevelen. Wanneer de klik er is zorgt Marielle er voor dat je je gevoelens beter begrijpt en hoe er mee om te gaan. Dit geeft je meer vertrouwen, een wat meer nuchtere kijk en meer plezier!

– Frans

 

Marielle heeft mij geleerd dat ik goed genoeg ben. In mijn hoofd wist ik dat wel maar nu ook steeds meer in mijn hart. Ze is een geweldige coach en een prachtig mens met veel humor.
Ik ben altijd al bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en soms merk je gewoon dat je een zetje in rug nodig hebt. Ik stond op zo’n punt. Ik liep redelijk vaak tegen dezelfde dingen aan waar ik zelf niet helemaal uitkwam. Ik was zogezegd klaar voor het volgende level en ik had daar hulp bij nodig.
Ik wist al dat ik een bepaalde hooggevoeligheid had maar toen jij schreef over extravert hooggevoelig zijn, had ik echt het gevoel dat jij mij zou snappen.
Ik voelde me vol vertrouwen. De onderwerpen volgden logisch op elkaar en dat gaf mij echt het gevoel dat ik systematisch een bepaald doel aan het halen was voor mezelf. De oefeningen waren heel fijn. Die gingen heerlijk de diepte in waardoor ik echt de kans voelde om afscheid te nemen van bepaalde oude stukken. De manier waarop we erover praatte gaf mij de drive om door te zetten.

Voor mij was de angst niet goed genoeg te zijn het grootste struikelblok. Daar heb ik grote stappen in gezet met jouw hulp. Ik vertrouw veel meer op mezelf. De onzekerheid voel ik langzaam minder worden vooral in gesprekken met derden. Voelt te gek.
Ik ben erachter gekomen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben. Het feit dat ik anders ben en anders nadenk dan de meesten, betekende eerst voor mij dat er iets mis moest zijn met mij en ging ik mij in de meeste situaties aanpassen en zei ik dingen waarvan ik dacht dat ze van mij verwacht werden. Zo vermoeiend. Vanuit het weten dat ik heerlijk anders ben met mijn gekke hooggevoeligheid dingetjes, zie ik mijn waarde des te meer en kan ik steeds meer gaan staan voor mijn missie.

Als jij bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, echt stappen wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling samen met iemand die jou snapt, begrijpt waarom je voelt wat je voelt en die jou totaal accepteert zoals je bent (zelfs met je gekke, soms tegenstrijdig lijkende gedachtegangen en eigenaardigheden als hooggevoelig persoon), laat Mariëlle dan degene zijn die jou een liefdevolle schop onder de kont geeft. Bij haar is het veilig om ook de dingen waarvoor je je schaamt, naar voren te brengen en daar zit je groei.

― Maureen

Ik wil altijd graag mezelf beter begrijpen en zoek daar regelmatig hulp bij. Mijn doel met de sessies was het bereiken van een bepaalde mate van balans en daarnaast meer kennis opdoen over mezelf en over mijn extraverte HSP-kant.
Met elke sessie voelde ik me meer ‘opgeruimd’. Er was weer een deeltje van mezelf duidelijker geworden, waardoor ik weer meer ruimte kon ervaren om verder te groeien.

Mijn gevoel en mijn ratio botsen nogal eens een keer. Ik kan nu beide kanten uitvragen en dan een betere keuze maken. Ik leerde dat mijn gevoel krachtig is en het heeft vrijwel altijd een goed punt te vertellen waar ik dan ook gerust op mag vertrouwen.
Ik ervaar nu trots en blijdschap over mijn extraverte hooggevoelige karakter. Ruimte voor mezelf nemen is daarmee geen luxe, maar een noodzaak.
Marielle luistert, adviseert en past elke sessie aan wat er voor jou op dat moment nodig is. Ze beschikt over heel veel verschillende manieren om jou de inzichten te laten verkrijgen die jouw leven zullen vereenvoudigen. Marielle geeft een prettig gevoel van veiligheid. Je mag zijn wie je bent. Meer nog dan je wellicht van jezelf mag.
Na de sessies kan ik echt zeggen dat ik grote stappen heb gemaakt.

― Karin

“Ik krijg snel gevoelens van mensen om mee heen binnen. Ik wilde tijdens de coach-sessies leren accepteren dat deze gevoelens er zijn, maar dat ik bewuster kies óf ik iets met deze informatie doe. Het was een verademing om weer eens wat tijd in mezelf te stoppen.
Ik heb geleerd dat het veel voldoening geeft om keuzes te maken waar ik blij van word. Hoe groot of klein deze keuzes ook zijn. Ik heb door de coaching en de oefeningen ervaren hoe makkelijk ik mijn eigen grens verleg ten behoeve van anderen. Terwijl ik al niet zoveel ruimte opeis voor mezelf. Het aanhouden van deze grens geeft me veel rust en ik merk dat ik deze ruimte ook heel goed voor mezelf kan gebruiken.
Marielle is een heel fijn en nuchter persoon, waar ik me volledig bij op mijn gemak voelde. De oefeningen maakten dat ik zelf kon ervaren hoe ik in elkaar zit en zelf (met hulp van Marielle) mijn conclusies kon trekken. Dit is veel krachtiger dan iemand die tegenover je zit en alleen vertelt hoe het werkt. “

― Floor

“Het coachtraject heeft mij erg geholpen om vooruit te kijken ondanks een heftige gebeurtenis in mijn leven. Het heeft me geholpen om positief te blijven. Het was fijn om naast de gesprekken ook oefeningen te doen en mee naar huis te krijgen. Met de tips kan ik nu zelf vooruit “

― Patricia

“Marielle heeft mij gecoacht toen ik privé in een heftige periode zat. Marielle is een invoelende coach. Ze weet je met haar vragen aan het denken te zetten en zet op het juiste moment een passende oefening in. Dankzij deze oefeningen, kwamen de lessen niet alleen “rationeel” binnen, maar ook emotioneel. Ik heb Marielle al getipt aan een paar vriendinnen, omdat ik hen hetzelfde kadootje aan zichzelf gun.”

― Marieke

“Het coachtraject heeft mij opgeleverd dat ik voor mezelf kies. Het geeft rust dat er geluisterd wordt. Om eindelijk  echt aan de slag te gaan met iets dat al lang niet goed loopt. Niet wachten op een ander of de regie bij een ander leggen. Doen wat ik kan, alle mogelijkheden aanpakken. Mede dankzij jou heb ik een nieuwe baan en start ik een passende opleiding. Dank je wel. ”

― Chantal