GRATIS e-book

Leven met een voet op het gaspedaal en een op de rem.
Zo ervaren veel extraverte gevoelsmensen het leven.

Veel van hen zullen zich niet direct herkennen in de meer gangbare combinatie van introvert en sensitief zijn. Terwijl ze wel de lasten van overprikkeling, zoals vermoeidheid, stress en onzekerheid ervaren.  Ik ben er van overtuigd dat er veel mensen zijn die dit laatste puzzelstukje nog steeds missen.

Ook ik herkende mezelf niet in het “verlegen” en introvert zijn.
Tot ik las over hooggevoelig en extravert zijn. Wow, dit ging wel over mij! Omdat er nog steeds weinig over te vinden is ben ik zelf op onderzoek gegaan.

En schreef ik het e-book "Remmen en gas geven. Vind de moed om jezelf te vieren."

Wanneer je hieronder jouw gegevens achterlaat stuur ik het je meteen toe. Inclusief 4 extra mails met aanvullende informatie, tips en oefeningen. 

Ik ontvang graag het e-book
dit veld niet invullen s.v.p.