WORKSHOP

If you had the courage te begin, you have the courage to succeed.

Click your heels and follow the yellow brick road.

Jouw ondernemend zijn is één groot avontuur. Het past bij je, want jij gooit jezelf steeds weer voor een nieuwe uitdaging. Als het maar half gaat dan ben je alweer onderweg.  Schouders eronder en gaaaan. Maar eerlijk... where is the fun in that? Het voelt een beetje half, net als een reep chocolade naar binnen proppen met je ogen open en zonder de "hmmmm".

Je doet alles vol overgave, gedreven om een wezenlijke bijdrage te leveren. Onderwijl jouw eigen kleurrijke confetti krampachtig vasthouden, want oh wee als er op een ongepast moment een knalroze glitter ontsnapt. Genaahant! En zooo niet professioneel! Maar waar blijft nou die flow waar andere ondernemers het steeds over hebben? 

Juist omdat jij zo hard aan het werk bent, kom je niet verder.

Met het valse gevoel van controle, door hard te  werken, zijn de emoties je niet minder intens. Ondernemerschap, durven op te komen dagen voor jezelf en jouw talent vraagt moed. Want het voelt als kwetsbaarheid. Je hoeft daarom niet nog harder te werken, te wachten tot je durft of voldoende energie hebt. Je mag de vaardigheden leren waarmee jij jouw veerkracht vergroot en leert omgaan met alle ongemak onderweg. Ontdekken hoe jij wel durft te strooien met jouw unieke kleuren, wat jouw weg is als ondernemende professional en waar jij jezelf tegenhoudt. 

Hoe zou het zijn als jij ontdekt dat je mag struikelen en stuntelen en dat je dan nog steeds een deskundige professional bent?

Trek jouw stoute schoenen aan!

Daar waar je in andere workshops kunt vluchten in de “goede antwoorden’, het aanleren van
een trucje en simpelweg alleen laat zien wat er verwacht wordt gaan we hier juist de andere kant op, naar het eerste stapje dat je op die momenten durft te zetten. Luchtig en met humor. Je leert verschillende, complementaire strategieën om jouw veerkracht te vergroten, dichtbij jezelf te blijven en hoe je onderweg kunt genieten.

We werken met ervaringsgerichte oefeningen en creatieve opdrachten om te  ontdekken waar jouw lol zit en waar je met jouw aandacht bent, omdat je op die momenten leert en groeit. Maar ook momenten van zelfreflectie waarna je uitwisselt met medecursisten. Om te komen tot het moment dat jij jezelf, op de voor jou passende manier, durft te laten zien en horen.

De workshops zijn van 10.00 tot 16.00 uur in Uden (Noord- Brabant).
De kosten zijn € 169,- (excl. 21% btw), inclusief geheel verzorgde lunch, koffie, thee en lekkers.
Er is plek voor maximaal 12 personen.  

"Ik voel beter wat voor keuzes ik mag maken. Niet te saai, maar ook geen uitdaging op volle sterkte. Nu meet ik alles daaraan af en ik snap opeens beter waarom iets wel of niet klopt." 

"Een heerlijke dag vol herkenning, humor, respect en nieuwsgierigheid. Koorddansen op het randje van je comfortzone. Helemaal Top!" 

Donderdag 8 oktober

Zaterdag 14 november

Vrijdag 18 december

KENNISMAKING

Deze workshop is een kennismaking met de werkwijze van de 9-daagse Courage-training. Gun je jezelf plezier, moed en vertrouwen in jouw groei als ondernemer? Spring dan het diepe in. Ik zorg voor de zwembandjes. Negen dagen aan de slag met jouw groei en bloei als ondernemer of ondernemende professional. Dikke lol hebben, nu eens ècht die gelijkgestemden ontmoeten en superwaardevolle lessen leren voor een ondernemend, zinvol en veerkrachtig leven. 

"Marielle zorgt voor een veilige sfeer waardoor je makkelijk buiten je comfortzone stapt. Het is een dag waarin je met veel plezier met jezelf bezig bent zonder dat het zwaar wordt. Ik merk dat de oefeningen en inzichten nu, een paar dagen later, nog steeds doorwerken."

De Courage Club is power by De Moed om te Falen