The Courage Club

“Stop trying to fix yourself. You are not broken.

You are perfectly imperfect and powerful beyond measure”

Jij gooit jezelf steeds weer in een nieuw avontuur, als het maar half gaan dan ben je alweer onderweg. Er is altijd wel iets te verbeteren, toch? Al is het maar de mate waarin jij jezelf leuk vindt. Schouders eronder en gaaaan. Maar eerlijk... where is the fun in that? Het voelt een beetje half, net als chocolade eten met je ogen open en zonder de "hmmmm". Toch?

Jij bent gemaakt om je te laten raken door het leven.

Je doet alles vol overgave, vanuit het gevoel dat "dit het nog niet kan zijn" terwijl je tegelijkertijd jouw eigen kleurrijke confetti krampachtig vasthoudt, want oh wee als er op een ongepast moment een knalroze glitter ontsnapt. Genaahant! Om je vertwijfeld af te vragen waarom je toch steeds zo moe bent. 

Juist omdat jij zo hard aan het werk bent om te verbeteren, kom je niet verder. Je hoeft namelijk helemaal niets te fixen aan jezelf. Jij bent al oké. Mogen anderen daar al van meegenieten?  

Je hoeft daarvoor niet te wachten tot je durft, wel voldoende energie hebt of de tijd ooit eens rijp is. Uitbundig leren strooien met jouw unieke kleuren en jouw eigen weg vinden geeft namelijk ongemak, gemis en twijfel. Dat hoort bij het spel. Daarom mag je jouw speelse vrijheid durven voelen, je lefspieren trainen, ontdekken hoe jij eigenlijk de enige bent die jezelf tegenhoudt.  Jij mag jouw veerkracht trainen.

Hoe zou het zijn als jij ontdekt dat je kunt struikelen, stuntelen en blunderen en dat je dan nog steeds jouw eigen leuke, gekke en unieke zelf bent. Inclusief weerbarstige glitters!

DE COURAGE CLUB

Daar waar je in andere cursussen kunt vluchten in de “goede antwoorden’, het aanleren van een trucje en simpelweg alleen laat zien wat er verwacht wordt gaan we in de COURAGE CLUB juist de andere kant op, naar het eerste stapje dat je op die momenten durft te zetten. Luchtig en met humor.

We werken met een TOOLBOX voor VEERKRACHT met verschillende STRATEGIEËN die je ieder afzonderlijk mag trainen. Deze komen door het jaar heen thematisch terug in de workshops.

De BASIS van de workshops is hetzelfde. Met ervaringsgerichte oefeningen, gekke bekken trekken en creatieve spelletjes ontdekken waar jouw lol zit en waar je met jouw aandacht bent, omdat je op die momenten leert en groeit. Maar ook momenten van zelfreflectie waarna je uitwisselt met medecursisten. Om te komen tot het moment dat jij jezelf, op de voor jou passende manier, durft te laten zien en horen.

De Courage Club workshops zijn van 10.00 tot 16.30 uur in Uden (Noord- Brabant).
Je betaalt € 169,- (incl. 21% btw), inclusief geheel verzorgde lunch, koffie, thee en lekkers. Er is plek voor maximaal 12 personen.  

"Ik voel beter wat voor keuzes ik mag maken. Niet te saai, maar ook geen uitdaging op volle sterkte. Nu meet ik alles daaraan af en ik snap opeens beter waarom iets wel of niet klopt." 

"Een heerlijke dag vol herkenning, humor, respect en nieuwsgierigheid. Koorddansen op het randje van je comfortzone. Helemaal Top!" 

Donderdag 12 maart  Aangaan

Donderdag 16 april  Gelijkwaardigheid

Donderdag 28 mei  Flexibiliteit

Donderdag 2 juli  Genieten

Donderdag 8 oktober  Aandacht

Donderdag 12 november  Toelaten

Donderdag 17 december  (Los)Laten

 

Kun je niet kiezen? Onverzadigbaar als een kind in de snoepwinkel?

Wil je alles? Gulzig naar meer? Of gun je jezelf simpelweg meer plezier, liefde en vertrouwen? Mooi zo! Wanneer jij je voor alle workshops tegelijk aanmeldt, dan krijg je er twee van mij kado. Je ontwikkelt daarmee alle tools uit de Toolbox voor Veerkracht. Hebt elke 6 weken dikke lol, ontmoet nu eens ècht die gelijkgestemden en leert superwaardevolle lessen voor een vrolijker, kleurrijker en zinvoller leven.

"Marielle zorgt voor een veilige sfeer waardoor je makkelijk buiten je comfortzone stapt. Het is een dag waarin je met veel plezier met jezelf bezig bent zonder dat het zwaar wordt. Ik merk dat de oefeningen en inzichten nu, een paar dagen later, nog steeds doorwerken."

De Courage Club is power by De Moed om te Falen