TRAINING

If you have no tolerance for failing, you will never create something new.

Je werkte er hard voor om eindelijk je eigen wensen en verlangens te durven volgen. Er toe doen. Je dromen achterna. Onbevreesd jezelf  en jouw aanbod met intense passie en plezier de wereld in slingeren. Inclusief zorgen of je niet uit de bocht vliegt of je de spanning in je lijf wel trekt en hoe jij jezelf in godsnaam in het keurslijf van al die adviezen, trainingen en werkwijzen van succesvolle pro's propt! 

Verlang jij ook naar meer achterover leunen? Naar zorgelozer onderweg zijn, vertrouwend op jezelf en meer genietend? Durven geloven dat het oké is als je het niet weet, twijfelt of bang bent voor hoe iets overkomt? Minder bewijzen, meer staan voor jouw verhaal? Authentiek, al heb je een hekel aan het woord.

Betrokken zijn, doen waar je hart van vol is en komen opdagen in je eigen leven en business, dat vraagt om moed. En voelt als kwetsbaarheid.

Wat we niet leren is hoe we opbouwend om moeten gaan met die gevoelens van stress en ongemak die bij deze kwetsbaarheid horen. Die gevoelens die maken dat jij steeds terug deinst naar wat je gewend bent, wat vertrouwd is en waar jij je zekerheid vindt. Of vond, want je beseft je glashelder dat je daar niet meer hoort, met alles dat je nu weet en leerde. En hierdoor loop je steeds vast. Lijkt dit ondernemerschap niet voor jou, twijfel je of jouw boodschap wel waardevol genoeg is.

Hoe zou het zijn als jij jouw unieke zelf als uitgangspunt neemt? Zonder opsmuk, maar met weerbarstige glitters of prachtige muurbloemen!

Je hoeft niet meer te leren, harder te werken of dieper te zoeken. Wat jij te doen hebt is het vergroten van jouw veerkracht. Als ondernemend mens trots durven zijn op jouw vanzelfsprekende eigenheid, zonder jezelf te overschreeuwen. Opzoeken waar je nog vrijmoedig en speels durft te proberen zonder dat het resultaat er toe doet. Omdat je juist dan leert, groeit, creëert en ècht in actie komt.

Niet meer alles geloven wat je denkt. Niet meer bang zijn voor fouten, maar juist leren flateren en stuntelen. Ontdekken hoe “niet weten” voelt, hoe je emoties jou juist de weg wijzen. Opzoeken van ongemak van rode konen, een versnelde hartslag en knoop in je maag. Voelen hoe jij de enige bent die jou tegenhoudt. En trots kunnen zijn, omdat je het er op waagt, ongeacht de uitkomst. 

Herken jij dit?

 • Overspoeld worden door alles dat het ondernemerschap met zich meebrengt
 • Alles onder controle willen houden, met een sterkte focus op het resultaat
 • Hard werken aan jouw missie, maar het plezier en de energie missen
 • Steeds het gevoel hebben dat er nog iets mist, dat je niet alles uit jezelf haalt
 • Afgeleid worden door intense emoties, twijfel en de mening van anderen

Wil jij leren om:

 • spontaner, relaxter en vrijer in je business of professie te staan
 • meer te vertrouwen op jezelf, minder bezig te zijn met kritiek
 • beter te dragen van jouw emoties en accepteren in plaats van te willen veranderen
 • niet langer geloven dat er iets mis met je is, maar dat je lerend mag zijn
 • te mogen proberen en risico’s te nemen in plaats van je te willen bewijzen
 • op jouw manier zichtbaar te durven zijn met je verhaal, talenten en missie 

"Op mijn ondernemerspad ontdekte ik de weg terug naar wie ik was, voordat de wereld er iets van vond. 
Mezelf, met al mijn tegenstrijdigheden, durven laten zien. In woord en in daad. Met emotie, mimiek, fysiek, beeld en geluid, de volle 3D versie. Mijn theatervoorstelling Doorzon was daarin een hoogtepunt. Voorleven, omdat ik juist daarmee anderen raak en help.  Als ondernemend, intens levend mens kun je niet anders dan groeien en leren. Ik had graag eerder geweten hoe het helpt om een onbevangen lach te volgen, net als hoe de dartelende vlinders in je buik en de grootdroom verlangens je richting geven."

One day you'll tell of how you overcame what you went through. It will be someone else's survival guide.

Als je op komt dagen voor jezelf, jouw aanbod en je verhaal, als je iets wil voor jezelf en vooral anderen, dan ben je kwetsbaar. Dat gaat niet weg. Juist die kwetsbaarheid hebben we nodig om ons te verbinden met elkaar. Om het leven te dragen. Om te kunnen genieten. Want ook durven genieten, lachen, openstaan en eerlijk onszelf zijn, raakt aan onze kwetsbaarheid. En aan onze moed. En dit mag jij je eigen gaan maken, wanneer je de wereld iets te vertellen hebt en jouw weg wilt blijven bewandelen. 

"Ik heb meerdere dingen uit deze training gehaald. Onder anderen hoe belangrijk balans voor mij is en wat dat dan precies betekent. Maar ook hoe ik van een focus op groei heel makkelijk in de paniek schiet. Ik heb mezelf echt beter leren kennen en waarderen. Het is fijn om met mensen te zijn die jou snappen en die tegelijk allemaal heel verschillend zijn. Dat was goed om te zien. Ik voelde hoe die kanten van jezelf die je niet prettig vindt, bij je horen en dat dit gewoon helemaal oké is.

ELSBETH - ONDERNEMER -

De inhoud van de training
Deze training is gericht op het leren van die vaardigheden die je veerkracht vergroten, stress verminderen en faalvaardigheid versterken. De focus ligt op durven groeien en bloeien. Om op jouw manier te komen tot het moment dat jij jezelf, op de voor jou passende wijze, durft te laten zien en horen. 

Daar waar je in andere trainingen kunt vluchten in de “goede antwoorden’, het aanleren van een trucje en simpelweg alleen laat zien wat er verwacht wordt gaan hier juist de andere kant op, naar het eerste stapje dat je op die momenten durft te zetten. Luchtig en met humor.

We werken met ervaringsgerichte oefeningen, creatieve opdrachten en impro-spelletjes om te ontdekken waar jouw lol zit en waar je met jouw aandacht bent. Omdat je juist op die momenten leert en groeit. Van weten naar doen, ervaren en doorleven. Dit gaat echt om het doen. Op een andere manier leer je dit niet.

Dag 1 & 2
Onbevangenheid en Aandacht

Niet zeker weten of je iets kunt, maar het toch doen. Nieuwsgierig naar wat er te leren valt in plaats van gedachten over goed-fout, zwart-wit te geloven. We combineren denken en doen. Lerend zijn gaat over aandacht. Ben je met je aandacht bij jezelf, jouw lijf of gedachten? Of ben je steeds bij de ander? Het trainen van aandacht geeft grip op jouw behoefte aan autonomie.

Dag 3 & 4
Toelaten en Aangaan

Woorden geven aan wat je voelt wanneer gedachten, gevoelens en emoties elkaar razendsnel afwisselen. Hoe dan? Willen we ze überhaupt wel voelen? Toelaten trainen helpt om emoties te begrijpen en ze te accepteren. Aangaan geeft je de gelegenheid om, met speelse stapjes, dat volle pallet aan gevoelens er te laten zijn zodat ze in het dagelijks leven minder overweldigend zijn.

Dag 5 & 6
Waarde(n)vol leven en gelijkwaardigheid

Welke rode lijn loopt er door jouw leven? Hoe druk jij jouw stempel? Waar ga jij (on-) bedoeld steeds voor. Waarde(n)vol leven gaat over authenticiteit en daarom keren we meer naar binnen.  Voelen van gelijkwaardigheid is in communicatie nodig om tot verbindend, ècht, contact te komen. Pas jij je aan, wordt je stiller of neig je tot overschreeuwen? Hier oefen je met alle statusniveau’s in communicatie.

Dag 7 & 8
Flexibiliteit en (los) laten

Dagelijks vertellen we onszelf verhalen. Over wie we, zou moeten, zijn. Ze halen ons uit het nu. Door loslaten te trainen leren we ze te zien als enkel een gedachte, een verhaal of een stukje taal. Gecombineerd met flexibiliteit leer je oké worden met alles dat niet bij jou als persoon “hoort”. Om relaxter in het leven te staan vanuit jouw aangeboren creativiteit.

Dag 9
Afsluiting

Hoe wil jij jezelf durven laten zien en horen?

Persoonlijke coaching
Het traject heeft voor elke deelnemer 2 online coachgesprekken, voor het stukje verdieping waar dat in de trainingsdagen niet kan. 

"Een van mijn grootste inzichten is dat ik er, als mens en als professional, mag zijn zoals ik ben. De kleine dingen die je in het traject leert, hebben grote impact hebben op mijn dagelijkse handelingen. Je krijgt veel input op zo’n dag, merkt dat de inzichten in de weken erna gaan landen en dat je daar dan ook wat mee kunt. Je merkt effect. Een aanrader om dit te doen. Die dagen met jezelf bezig zijn, het kan intensief zijn, je komt jezelf soms tegen en het heeft mij in mijn groei echt wat gebracht."

HANS - PROFESSIONAL - 

Data, Prijs en Praktische zaken

In een online kennismakingsgesprek bespreken we of dit is wat je zoekt, voelen we of er een klik is en we allebei staan te springen om te starten. De trainingsdagen zijn van 10.00  tot 16.00 uur op lokatie in Uden. De individuele coachgesprekken doen we telefonisch of via skype/ zoom.

Data najaar 2020:

 • 4 en 5 september
 • 2 en 3, 30 en 31 oktober
 • 27 en 28 november
 • 12 december  

Data voorjaar 2021:

 • 5 en 6 februari
 • 5 en 6 maart
 • 2 en 3 april
 • 14, 15 en 29 mei

De kosten van deze training zijn € 1995,- (excl btw). Betalen in termijnen kan zonder extra bijkomende kosten. 

Deze prijs is inclusief kennismakingsgesprek, negen trainingsdagen, de individuele coachgesprekken, een persoonlijk werkboek en gebruik van de ruimte en faciliteiten tijdens de trainingsdagen. Alle trainingsdagen zijn geheel verzorgd met koffie, thee, fruit, snacks en een lekkere lunch.

"De inzichten uit de training geven me rust en zeker ook nieuwe kracht. Ik durf nu veel meer mijn unieke kanten toe te laten. Ben me meer bewust geworden wie ik ben en wat bij me past. Marielle is een heel prettig mens om naar te luisteren. Wat ik vooral heel mooi aan haar vind is dat ze zo echt is. Zij durft zichzelf ook te laten zien tijdens de training."

CAROLIJN - ONDERNEMER -

Deze training is power by De Moed om te Falen