COACHING

“ECHTE MOED VOELT DOODENG. DAAR DWARS DOORHEEN WACHTEN TROTS, NIEUWE AVONTUREN EN PLEZIER”

Jij bent goed in wat je doet. Ook al vind je zelf altijd wel dingen die beter kunnen 😉 Jij zet die kwaliteiten in die functioneel nodig zijn, dat voel je haarfijn aan. Maar beseft je steeds meer dat je ook elke keer een deel van jezelf thuislaat. Jouw creatieve gedachtenspinsels, jouw out-of-the-box-oplossingen of jouw iets te uitbundige reageren.

Je houdt je in. Je wil zorgelozer, moediger en vrijer. Meer van jezelf laten zien. Jouw werk doen zoals het echt bij je past. Doorpakken met dat waar je hart van vol is. Durven geloven dat het goed genoeg is, wat je doet. Dat jij waardevol bent en jouw bijdrage nodig.

Want je beseft hoeveel je zou kúnnen bijdragen. Ooit. Later. Wanneer de emoties minder spannend zijn. Je echt jezelf durft te zijn. Je de woorden vond voor dat wat je ècht wil delen. Je meer schijt hebt aan de ander. Je wel durft. Dan… Ja, dan… Ooit. Dan ga je wel. Dan wel.

“VAN BESCHEIDENHEID NAAR JOUW EIGEN GEKOZEN SCHIJNWERPERS”

Van behoedzaamheid naar zelfexpressie en van kwetsbaarheid naar kracht. Zonder de behoefte om stoer te doen, hard te werken of je te bewijzen. 

Jij laat het leven niet langs je heen glijden. Jij rent er dwars doorheen. Je wilt iets bijdragen en dóét dat ook. Zo vanzelfsprekend dat je het niet eens beseft. Anderen vinden je dapper en stoer. Jij voelt je vooral kwetsbaar en zoekend.

Jij wilt je talenten inzetten zonder je bezig te houden met kritiek onderweg. Maar niet met je ogen dicht en springen. Ook niet “gewoon doen”. Zelfs niet volgens een stappenplan of succesmethode. Die heb je al geprobeerd en die werken niet voor jou. Je haakte voortijdig af, raakte je plezier en drive kwijt of ging twijfelen aan alles dat eerder juist zo klopte.  Wat als de antwoorden al in jezelf zitten? 

“JE HEBT SPEELRUIMTE NODIG…”

Om alle kanten op te denken en jouw creatieve vermogens aan te boren. De ruimte om te ontdekken welke talenten jij al inzet op weg naar je verlangen. De ruimte om keuzes te maken, zelfs de verkeerde. De ruimte om te voelen dat je er, ondanks je gestuntel, geblunder en geflater, mag zijn. Om dat allemaal te durven, is er meer nodig dan alleen te wéten dat het mag. Meer dan een schop onder je kont. Meer dan een cursus doorzettingsvermogen.

Betrokken zijn, doen waar je hart van vol is en komen opdagen in je eigen leven en business, dat vraagt om moed. En voelt als kwetsbaarheid. Wij noemen dat dan k*t. Die gevoelens die maken dat jij steeds terug deinst naar wat je gewend bent, de gedachten die maken dat je blijft bij wat vertrouwd is en de keuzes die je sturen richting daar waar jij je zekerheid vindt.

Simpelweg omdat je nooit leerde hoe je opbouwend omgaat met dat soort overweldigende gevoelens van stress en ongemak. Hoe je nooit leerde dat talent niet gaat over vaardigheden en competenties die je in lijstjes vastlegt, maar over datgene dat je als vanzelf voortstuwt in de richting van jouw verlangen. Dat als een rode draad door je leven loopt. Daar waar je jouw intuïtie volgde.

Ik liep redelijk vaak tegen dezelfde dingen aan waar ik zelf niet uitkwam. Ik stond op het punt dat ik een zetje nodig had, was zogezegd klaar voor het volgende level en ik had daar hulp bij nodig. 

Voor mij was de angst niet goed genoeg te zijn het grootste struikelblok. Daar heb ik grote stappen in gezet met Marielles hulp. Ik merkte dat ik mij in de meeste situaties aanpaste en dingen zei waarvan ik dacht dat ze van mij verwacht werden. Ik vertrouw nu veel meer op mezelf. 

Ik leerde dat ik helemaal oké ben zoals ik ben, heerlijk anders met mijn gekke eigen dingetjes, Ik zie mijn waarde des te meer en kan ik steeds meer gaan staan voor mijn missie. “

– MAUREEN | ondernemer –

Ik geloof dat we meer pure, creatieve en enthousiaste mensen nodig hebben. Mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en naar anderen. Die durven te zijn wie ze zijn.
Ik laat je ervaren hoe moedig doen ook leuk en ontspannen kan zijn. Ik help je herinneren hoe jij je grootste talenten in kunt zetten op de manier die bij jou past. Ik help je terug te vinden waar jouw levenslust is verdwenen en vooral hoe je die terug haalt. Met enthousiaste energie, ontwapende openheid, zachte aanmoediging en uitnodigende oefeningen. Waardoor je voor kunt leven wat jij anderen gunt. Want als jij je geluk gaat delen, dan wordt de wereld er beter van.

‘STOP MET JE SCHIKKEN NAAR HOE HET HOORT”

Stop met geloven dat het dan goed is. Stop met geloven dat er eerst iets gemaakt, geleerd of veranderd moet worden aan jouw tegenstrijdigheden. Als je er nu eens van uit gaat dat je alles al in je hebt. Alle kennis, kunde, levenservaring, eigen wijsheid, gekkigheid en lef. Wat als je jezelf toestemming geeft om echt te gaan? De wereld als jouw podium? Dicht bij jezelf, op de manier die jou echt past, wetend dat je de emoties, ongemakken en spanningen onderweg kunt dragen.

Wil jij:

 • Ontspannen jouw talenten in durven zetten?
 • Meer vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie?
 • Minder bezig zijn met kritiek, de mening van anderen en “wat als”?
 • Niet langer geloven dat er iets mis met je is, maar lerend mogen zijn?
 • “Gewoon doen” niet alleen zeggen, maar ook echt doen?

Ik wil altijd graag mezelf beter begrijpen en zoek daar regelmatig hulp bij. Ik wilde met deze coaching meer kennis opdoen over mezelf en over mijn extraverte gevoelskant.

Met elke sessie voelde ik me meer ‘opgeruimd”, waardoor ik meer ruimte kon ervaren om te groeien. Ik leerde dat mijn gevoel krachtig is en het heeft vrijwel altijd een goed punt te vertellen waar ik dan ook gerust op mag vertrouwen.Ik ervaar nu trots en blijdschap. Na de sessies kan ik echt zeggen dat ik grote stappen heb gemaakt.

Marielle geeft een prettig gevoel van veiligheid. Je mag zijn wie je bent. Meer nog dan je wellicht van jezelf mag.” 

– Karin | professional-

Wat gaan we doen?

Ik help je, in een periode van ongeveer een half jaar, mee terug op koers door belemmerende gedachten te ontmantelen, te zoeken naar vertrouwen, ontspanning en jouw innerlijke eigen wijsheid. We gaan terug naar de basis. Naar daar waar jouw zorgeloosheid begint, jouw durven proberen, jouw trots zijn omdat je probeert, los van de uitkomst.

Jouw talenten, jouw kwaliteiten en jouw borrelende energie zoeken we weer op. Geen standaard stappenplan, maar elke keer door jouw belemmerende gedachten heen. Zodat je zelf de kleinst moedige stap weer zet.

Ik ben er in dit traject juist op die moeilijke momenten. We vergroten de ruimte die jij in durft te nemen, bekrachtigen jouw eigenheid en zorgen voor een trotse glimlach om je mond. 

“Marielle is een verademing om mee te werken. Naast het feit dat ze in no time een bubbelige, vrolijke veilige setting weet te creëren is ze ook open over haar eigen proces. Hierdoor krijg je nét dat zetje in de rug dat je nodig hebt om moedige dappere dingen te doen in de wereld. Want je beseft hoeveel je zou kúnnen bijdragen. Ooit. Later. Wanneer je er aan toe bent. Je opleiding afgerond. Het huis afbetaald. Of het kan nu. Met wat hulp. Zachte aanmoediging. En stevige feedback. Want in een traject, waarin je wordt uitgenodigd om niet alleen moedig maar ook ondeugend te durven zijn, kan heel veel gebeuren. Dan kan zelfs het ondenkbare ontstaan.”

– XANDRA | ondernemer –

JOUW PERSOONLIJKE MOEDLEVERANCIER €1997,- (incl btw)

 • Vier Talentgesprekken.
  Op lokatie in Uden (of online) om jouw eigen wijsheid (weer) te vinden en versterken. 
 • Twee live Moed-sessies op een toffe plek in Uden.
  Twee dagdelen waarin we letterlijk op pad gaan om te ervaren hoe moed en veerkracht werken. 
 • Persoonlijk werkboek.
  Vol achtergrondinformatie, voor jouw inzichten, wow-momenten en tussentijdse opdrachten.
 • Deze hele periode de mogelijkheid om me te appen voor eerste hulp onderweg. 

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?
We starten met een telefonisch of online kennismakingsgesprek om jouw coachvraag te verhelderen. Maar zeker ook om te ontdekken of we die “yes”, die klik, voelen. Of er vertrouwen is. Als ik je kan helpen, en we worden er allebei blij van, dan bepalen we samen wanneer en hoe we starten in dit traject.

Voor wie is deze coaching?
Voor iedereen die al best wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan heeft, over een gezonde dosis zelfreflectie beschikt en met humor naar zichzelf kan kijken. Voor diegene die tegen haar eigen glazen plafond aanzit en niet meer wil wachten met het echt gaan doen waar hun hart vol van is. Die zich beseffen dat de gevoelens die ze hebben niet betekenen dat ze het niet moeten doen. Die beseffen dat ze een mentor, een maatje en een cheerleader nodig hebben.
Meer leren over de mensen waar ik veel mee werk? Kijk dan hier. 

Dit traject is niet voor jou wanneer je psychische of psychologische klachten hebt, momenteel therapie volgt of medicijnen slikt. Wil je weten of dit traject iets voor jou is? Neem dan contact met me op.

Waar vinden de gesprekken plaats?
De gesprekken vinden plaats op lokatie in Uden, Noord-Brabant. We kunnen voor de Talentgesprekken ook online afspreken via Zoom. Je krijgt dan een link van mij. De Moed-sessies zijn altijd live.

Kan ik in delen betalen?
Jazeker. Je kunt in twee termijnen betalen zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. 

Kan mijn werkgever ook (mee) betalen?
Ja, dat kan ook. Ik informeer je graag over de mogelijkheden. 

Wat levert het me op?
Goede vraag. En tegelijk heel lastig te beantwoorden, omdat coaching zo persoonlijk is. Eerdere klanten lieten dat ze zich serieus genomen voelen. Dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen, zich minder zorgen maken om de mening van anderen en vooral trots zijn op wie ze zijn. Mét alle gekkigheid, anders dan anders, bedachtzaamheid, knallende confetti en voorzichtige grote dromen. Ze durven makkelijker spannende dingen aan te gaan, denken minder lang na, vertrouwen meer op zichzelf in persoonlijke en zakelijke beslissingen. En vooral gaan ze Doen waar ze al zo lang over nadenken en voor zich uit schijven.

Veiligheidsmaatregelen
De coaching van The Sensitive Way wordt uitgevoerd volgens de huidige richtlijnen. Alle coachgesprekken kunnen desgewenst online plaatsvinden. We geven bij ontmoeting geen hand en raken elkaar niet aan. We houden in de gespreksruimte 1,5 meter afstand tijdens de live gesprekken. De ruimte waarin we werken is groot genoeg, wordt regelmatig geventileerd en gereinigd. Alle oefeningen kunnen op voldoende afstand gedaan worden. Eventuele materialen worden voor en na gebruik ontsmet. Bij binnenkomst checkt de coach of je niet ziek of verkouden bent. Ben je ziek of verkouden, dan meld jij je tijdig, geheel kosteloos, af. We plannen dan een nieuwe afspraak. Heb je meer vragen of zorgen? Neem dan contact met me op.